50’nci yaşını kutlamıştı! Kenan Doğulu’nun partisine polis baskını

Ünlü şarkıcı Kenan Doğulu, 50’nci yaşını eşi Beren Saat ve dostlarıyla Acarkent’teki evinde verdiği parti ile kutladı. Sevilen isme bu özel gününde ünlü camiasından birçok isim eşlik etti.

Doğulu, gitar şeklindeki pastasını keserken şu sözleri söyledi:

Aşkıma çok teşekkür etmek istiyorum. Her zaman benim yanımda olduğu, beni desteklediği, beni sevdiği ve varlığıyla bana güzellikler kattığı için. Seni çok seviyorum.

“SEN OLDUĞUN İÇİN ÇOK ŞANSLIYIZ”

Beren Saat de eşine şu sözlerle karşılık verdi: “Senin varlığını kutladığımız bu özel gecede aslında hepimize gönderilmiş bir hediye olduğunu düşünüyorum. Hepimizin en eğlenceli anlarında, aşk acılarında, izin var. O yüzden biz, sen olduğun için çok şanslıyız. Seni çok seviyoruz.”

KOMŞULARA MEKTUP YOLLADI

Doğum günü partisini Acarkent’te bulunan evinde düzenleyen Doğulu, komşularına parti öncesi mektup gönderdi. Ünlü isim yazısında şu ifadeleri kullandı:

Her sene 31 Mayıs’ta sizlere verdiğimiz geçici rahatsızlık için önden özür diliyorum. Bu cuma da evde, bahçede, eş, dost ve ailemle bir araya gelip 50. yaş günümü kutlayacağız. Konuşma ve müzik gürültüsü daha fazla olacaktır. Şimdiden affınıza sığınarak bir gecelik sabır ve anlayış rica ediyorum. Katılmak isterseniz de bekleriz.

POLİS MÜDAHALE ETTİ

Site sakinleri gece yarısı yüksek sesle devam eden müzikten rahatsız olunca polis çağırdı. Uyarılara rağmen sonlanmayan partiye polis müdahale etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx