Beşiktaş’ta ayrılık kararı! 1. Lig ekibine kiralandı

Giovanni van Bronckhorst yönetimindeki Beşiktaş’ta kurmaylar gelecek sezon adına transfer çalışmalarına başladı. Siyah-beyazlılarda kadro yapılanması konusunda gelecek sezon şans bulması beklenmeyen genç oyuncunun takımdan ayrılmaya hazırlandığı ortaya çıktı.

Beşiktaş’ın geride kalan sezonda Fatih Karagürmük’e kiralık olarak gönderdiği Emre Bilgin için İstanbul ekibinin yeniden devreye girdiği öğrenildi. Fatih Karagümrük’ün 20 yaşındaki kaleciyi yeniden kiralık olarak renklerine bağlamak istediği aktarıldı.

Emre Bilgin ve Beşiktaş’la görüşen Fatih Karagümrük’ün taraflarla prensip anlaşmasına vardığı vurgulandı. Emre Bilgin’in son dakikada bir pürüz çıkmaması durumunda gelecek sezon Trendyol 1. Lig ekibinde kiralık olarak forma giyeceği öğrenildi.

Emre Bilgin, geride kalan sezonda Fatih Karagümrük’te 13 müsabakada süre aldı. Emre Bilgin, bu karşılaşmaların 5’inde kalesini gole kapatma başarısı gösterdi.

Beşiktaş altyapısında yetişen Emre Bilgin’in siyah-beyazlılarla olan sözleşmesi 30 Haziran 2027’de sona erecek. 20 yaşındaki file bekçisinin güncel piyasa değeri 325 bin euro. Emre Bilgin, U21 Milli Takımı’nda 5 maçta şans buldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx