Ernest Muçi: Taraftarların beklentisi yüksek!

EURO 2024 B Grubu’nun 1’inci maçında İtalya’ya 2-1 mağlup olan Arnavutluk Milli Takımı’nda Ernest Muçi açıklamalarda bulundu.

Maçla ilgili düşüncelerini aktaran Ernest Muçi, “Maça çok iyi başladık, atmosfer çok iyiydi, taraftarlarımız bize evimizdeymişiz gibi hissettirdi. Bu sayede maça çok iyi girdik ve erken bir gol bulduk. Ama karşımızda çok iyi bir takım vardı, çok hızlı gollerle bize karşılık verdiler. Onlar öne geçtikten sonra son şampiyona karşı geri dönüşe imza atmak çok zordu” dedi.

Arnavutluk’un gruptaki hedefine değinen Ernest Muçi, “Çok zorlu bir gruptayız ama hedefimiz hep söylediğimiz gibi bir sonraki tura geçebilmek. Bunu yapmaya çalışacağız. Maçlarımızı oynayıp, yolumuza devam etmek zorundayız. Oyun disiplinimize bağlı kalıp gol bulabilmek için daha fazla risk almalıyız ve bunun sonucunda bir sürpriz yapmaya çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Beşiktaş taraftarlarının performansını merak etmesine dair gelen soruya Ernest Muçi, “Taraftarların beklentisi yüksek, bu konuda haklılar. Açıkçası onlara ne söyleyeceğimi bilmiyorum. Elimizden geleni yapıp, bu grupta başarmaya çalışacağız” cevabını verdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx