Galaxy Z Flip6, Daha Önceki Modellerden Pahalı Olacak

Katlanabilir akıllı telefon pazarının en önemli aktörü konumunda bulunan Samsung, yeni amiral gemisi modellerini yakında piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Firmanın beğenilen serisi Galaxy Z Flip ailesinin yeni üyesi olacak Galaxy Z Flip6’nın zamlı fiyattan geleceği ortaya çıktı. 

Sık sık söylentilere ve iddialara konu olan Galaxy Fol6 ve Galaxy Z Flip6, bugün de iddiaların merkezinde yer aldı. Tanınmış teknoloji muhbiri OnLeaks’in iddialarına göre Galaxy Z Flip6’nın ABD fiyatı, bir önceki modelin fiyatından 100 dolar fazla olacak. Yani bu model, ABD’de 1099 dolarlık bir fiyat etiketi ile satışa çıkmış olacak. 

Türkiye fiyatı 70 bin lirayı geçebilir

Samsung Galaxy Z Flip6’nın Türkiye’de de satışa sunulması bekleniyor. 1099 dolarlık fiyat etiketi doğruysa cihazın vergisiz fiyatı, 12 Haziran’daki kurla 35 bin 592 TL oluyor. %1’lik Kültür Bakanlığı Payı, %12’lik TRT Bandrolü, %50 ÖTV ve %20 KDV de dahil edildiğinde cihazın toplam satış fiyatı 72 bin 471 TL 10 kuruş oluyor. 

İddialara göre en küçük modelin fiyatı bu şekilde olacak ve bu modelde 256GB depolama alanı bulunacak. 512 GB’lık modelin fiyatı ise 1219 dolar olacak. Yeni Galaxy Z Flip6 ayrıca dört farklı renk seçeneğiyle gelecek. Bu renkler mavi, nane yeşili, gölge ve sarı olacak. 

Yeni Galaxy Z Flip6 muhtemelen 10 Temmuz’daki Galaxy etkinliğinde tanıtılacak. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx