Vitor Pereira, Fenerbahçeli yıldızın peşine düştü! Suudi Arabistan’a istedi

Vitor Pereira yönetimindeki Al Shabab’ın sürpriz bir hamlede bulunduğu ortaya çıktı. Vitor Pereira’nın raporu doğrultusunda hareket eden Suudi Arabistan temsilcisinin, Fenerbahçe’nin tecrübeli futbolcusunu renklerine bağlamak istediği öne sürüldü.

Sarı-lacivertli takımdaki geleceği merak konusu olan tecrübeli futbolcuya Suudi Arabistan’dan bir kulübün daha talip olduğu kaydedildi. Sabah’ın haberine göre; Vitor Pereira yönetimindeki Al Shabab, Fenerbahçe’den Rade Krunic’in peşine düştü.

Sarı-lacivertlilerin gelecek sezon kadroda düşünmediği Rade Krunic için Al Shabab’ın yanı sıra Al Fahya’nın da ilgisinin bulunduğu vurgulandı. 30 yaşındaki orta saha, geride kalan sezonda Fenerbahçe formasını 18 kez giydi. Rade Krunic, bu mücadelelerde 1 asist üretti.

Fenerbahçe’nin zorunlu satın alma opsiyonunu kullandığı Rade Krunic için Milan’a 3 milyon 500 bin euro ödenecek. 30 yaşındaki orta sahanın güncel piyasa değeri 6 milyon euro.

Sutjeska Foca altyapısında yetişen Bosna Hersekli orta saha daha sonra Donji Srem, Hellas Verona, Borac Cacak, Empoli ve Milan’da oynadı. Rade Krunic, Bosna Hersek Milli Takımı’nda 33 maça çıktı ve 4 gol attı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx