Vivo Pad 3 hakkındaki tüm detaylar belli oldu

Vivo‘nun bu yılın başlarında piyasaya sürdüğü Pad 3 Pro tabletin uygun fiyatlı bir kardeşi olan Pad 3 üzerinde çalıştığı düşünülüyor. Cihaz hakkında resmi detaylar henüz az olsa da, Digital Chat Station adlı bir bilgi sızdırıcısı tarafından Pad 3’ün özellikleri sızdırıldı.

Pad 3’ün 12.1 inçlik büyük bir LCD ekrana sahip olması bekleniyor ve bu ekran 2800 x 1968 piksel çözünürlük sunacak. Ekran ayrıca, özellikle oyun severler ve akıcı bir kullanıcı deneyimi isteyenler için cazip olabilecek 144Hz yenileme hızıyla dikkat çekiyor.

Cihazın kalbinde Qualcomm’un en yeni alt amiral gemisi olan Snapdragon 8s Gen3 işlemcisi bulunacak. Bu işlemci, günlük işlerin yanı sıra oyunları da rahatlıkla yönetebilecek kapasitede. Cihazın uzun süre kullanımını sağlayacak olan 10.000 mAh. kapasiteli büyük bir bataryaya sahip olması, tek şarjla uzun süre dayanacağı anlamına geliyor.

Vivo Pad 3 hakkındaki tüm detaylar belli oldu

Fotoğraf ve video çekimleri için ise Pad 3‘te basit bir kamera kurulumu bulunacak. Ön tarafta 5 megapiksel bir selfie kamerası, arka tarafta ise 8 megapiksel ana kamera yer alacak. Güvenlik, 2D yüz tanıma çözümü ile sağlanacak. Sızıntıda en az bir depolama yapılandırmasının 12GB RAM ve 512GB depolama alanı sunduğu belirtiliyor.

Vivo Pad 3 Pro’nun Vivo Pad 3 olarak yeniden markalanacağına dair söylentiler de var. Sızıntıda “Pad 3 / Pad 2” ifadesinin kullanılması, Vivo Pad 3’ün bazı pazarlarda iQOO Pad 2 olarak piyasaya sürülebileceğini gösteriyor.

Bu bilgilerle birlikte, Vivo Pad 3 (veya iQOO Pad 2) büyük ekranlı, güçlü işlemcili ve büyük bataryalı üst orta sınıf bir tablet olarak şekilleniyor gibi görünüyor. Şirket, cihaz hakkında henüz resmi bir açıklama yapmadı ancak sızıntıların ortaya çıkmasıyla, Vivo’nun yakında bir lansman duyurusu yapması bekleniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx